Milyen gyógyszer a Kventiax?
"És ha 4 dobozzal veszek be egyszerre?"
Én segíteni akartam, de erre már csak azt tudom írni, hogy a NÉGYSZERES zárton fogsz kikötni.
Hát figyelj, én is szedem a quetiapint, eleinte túladagoltam párszor (igen, egyszer öngyilkossági szándékkal és több gyógyszerrel kombinálva). Na, azt amit átéltem utána, nem kívánom senkinek. Miután magamhoz tértem a kórházban, olyan brutális szédülés következett, hogy nemhogy lábra állni nem tudtam, de még a fejemet megmozdítani sem. De még megmozdulnom sem kellett, mert anélkül is hullámokban jött olyan fajta zuhanó szédülés, mintha leugrottam volna a tizedikről. Ezzel párhuzamban folyamatos hányás, de inkább "csak" öklendezés, mert már csak az epe jött fel, fuldokoltam. Esélyem sem volt a wc-re kimenni, úgyhogy összefostam magam... (Mondjuk be voltam pelenkázva, de attól még a szégyent nem felejtem el.) Folyamatosan azt vártam, hogy ájuljak már el, mert akkor legalább nem éreznék semmit, de nem sikerült, mert csak az ájulás határán egyensúlyoztam.
Egyébként egy rokonom is túladagolta magát ugyanezzel, ő a toxikológia intenzív osztályára került, akkor még túlélte...
Szóval, sok sikert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!