Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A refluxnak mik a tünetei?

A refluxnak mik a tünetei?

Figyelt kérdés
Okoz trágya szagú lehelletet a reflux? A gyomrom szokott égni. A rossz lehellet viszont nem tudom attól van-e
aug. 27. 05:59
 1/1 anonim ***** válasza:

hat broder. tegyuk le a halat az asztalra.

a reflux ahogy nekem van legalabbis eleg sok sok tunettel jar. nekem mondjuk special nem PONTY refluxom van, nekem akkor jon a sav fel ha kajaltam es mondjuk lehajolok vagy ilyenek. De amugy nekem tisztazzuk le, hogy fokent az a going, hogy tul suru a savam ami nem feljon hanem parolog es ettol sok gond van. Gyomorsav csak parologtatva.

Lenyeg. Elegge valtozas tunetek. A szivem nel hol szur hol nem, ha gyogyszert nem szedem (pantoprazole 40mg 1x1) akkor a nyelvem feheres lesz majd atmegy sargas-zoldbe. A lehelet meg ponty-szagu lesz valoban. A torkod kapar atveros hogy most megfaztal e vagy reflux. De ezt en ki tudom szurni a nyelvemen, mert akkor latom hogy mi van, es ha annyira szur hogy mar a torkom faj akkor feher-sargas-zoldes a nyelven hatso resze. Innen tudom hogy nem fertozes.

Volt amikor viszketett a fulem mintha fulzsir lenne benne mint a locitrom, de mondta a doki hogy igen ez ilyen mert ossze van kotve ugye a ful meg azt mondta oespohagus nyelocso igy felparolog es megy a fulembe is es azert van ilyen erzes. Aztan valamikor reggel mondjuk ilyen vizeset kohogok fel mert irritalta a tudom, reggeli kaparo erzet. Felfujodas mint egy pufihal kaja utan es ettol dagadtak nezel ki - fuggoen mennyit ettel.

Hat broder. nekem. ennyi kb, de van meg csak nem jut a halnyi agyamba. majd valaki mas halacska is ir biztos, de remelem iranyt adtam merre ussz.

aug. 27. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!