A refluxnak milyen tünetei vannak?
Nekem refluxom van.
Először is azzal kezdődött, hogy állandóan gyötört a gyomorsav, éreztem, hogy sok savam van.
Mellétársult a hányinger, illetve gyomorszáj tájéki görcsöléssel végződött. Ekkor fordultam orvoshoz. Az én tüneteimet mondjuk nyombélfekély is okozhatta volna, ezért gyomortükrözésre küldtek, ami szerencsére negatív lett, így csak refluxot állapítottak meg diagnózisként. Kaptam megfelelő gyógyszert, ami mellett szerencsére semmi gondom.
Ha ilyen gondjaid vannak, mindenképpen első körben fordulj háziorvoshoz, ő ad beutalót a gasztroenterológiára és ott kivizsgálnak és megmondják, hogy mi a bajod.
tudom, ott voltam, és ott mondták hogy refluxom van. viszont nem tudtam külön megkérdezni ezeket.
sajnos a szüleim nem akarnak nekem gyógyszert venni rá, de azért szeretném tudni, hogyha esetleg mégis megveszik a gyógyszert rá, amit az orvost írt, akkor megoldás lenne-e rá
Mi az, hogy a szüleid nem veszik meg?
Ilyen nincs!
Tudod minden hónapban van egy olyan, hogy családi pótlék. Nos, azt rád kapják. Innentől fogva ugyan nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de kérd el a családi pótlékból a gyógyszer árát és váltsd ki.
Amúgy igen, ha szeded a megfelelő gyógyszert, akkor hatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!