A refluxnak lehetnek ennyire durva tünetei?
Sziasztok, egy hónapja kezdődött a problémám, nagyon sok savtol fájt a gyomrom, de mivel volt már ilyen korábban is, azt gondoltam,majd jobb lesz. Azóta sajnos csak rosszabbodott, voltam 2x háziorvosnal, aki beutalt hasi UH-ra, de még csak június közepére kaptam időpontot. 3 hete szedek protonpumpa-gatlot, mert az orvos szerint refluxom van, de egyáltalán nem jobb. Gyakran felmarja a torkomat a sav, állandó teltsegerzet van a gyomromban, ha eszem, de ha meg nem,akkor nagyon fáj a gyomorszam. Mellette szédülök, folyton fortyog a gyomrom, teljesen legyengultem. Aludni se birok és mostmár kb semmit se csinálni. Szerintetek lehet ennyire durva egy reflux?
29 éves vagyok, vekony, nem dohányzom, nem iszom.
Köszönöm szépen a válaszaitokat, 5-osnek pedig a részletes tanácsot.
Igen, én is elkezdtem fogyni, étvágyam lenne, de mindentol ég a gyomrom. Én most arra gondoltam, hogy abbahagyom a gyógyszert egy pár napra és megpróbálok csak diétázni. A mostani allapotnal már nem igen lehet rosszabb. Illetve tudom, lehet fekély belőle. Tényleg megpróbálok arra gondolni, amit a 3-as írt, hogy meg fogok gyógyulni. Úgy érzem most jelenleg, hogy romokban az eletem, főleg hogy én táncosként dolgozom és konkrétan lábra se tudok állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!