Visszatérő orrvérzést hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kiskorom óta sokszor vérzik az orrom, visszatérően. Általában ha egyszer elkezd vérezni, utána egy pár napig, egy hétig kb. vérzik többször is, majd hónapokig semmi.
A vérnyomásom rendben, vérvételen voltam más okból az is tökéletes volt, vitamin szedek, így úgy gondolom az ér gyenge ott. Édesapámnak szintén ez volt régen, valamit csináltak vele (nem emlékszik már mit) és azóta elmúlt. A napokban ahogy megfújtam újra vérezni kezdett. Már régóta szerettem volna elmenni dokihoz, de idő hiányában nem sikerült idáig, illetve volt hogy nem fogadtak.
A napokban lemegyek az orvoshoz, mire számítsak, mit fognak csinálni?
Fájdalmas?
Akinek volt hasonló, és leírná annak megköszönöm!
aug. 25. 17:33
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Elégetik az ereket. De kivizsgálás is kell, lehet véralvadási zavar okozza, vagy vékony erek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!