Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszatérő hőemelkedés /...

Visszatérő hőemelkedés / forróságérzet mitől lehet? Valaki hasonló panaszával jutott valamire?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gyakran érzem úgy, hogy hőemelkedésem, magas lázam van, amikor megmérem a testhőmet, akkor általában 36,7-37,3 között mozog a hőmérsékletem, de sokszor én azt gondolom, hogy 40 fokos lázam van, olyan forrónak érzem a homlokomat, arcomat, nyakamat.

Ezzel szenvedek most már 4,5 hónapja körülbelül. Tavaly karácsony előtt voltam beteg komolyabban influenzaszerű tünetekkel, most 1 hónapja elég durva refluxos panaszaim voltak (már elmúltak), viszont ez az alacsony hőemelkedés valami miatt van.

Ez a melegségérzet valamikor hetekig elhúzódik, napközben érzem csak hol jobban, hol kevésbé, utána 1-2 hét szünet, aztán kezdődik újra az egész.

Háziorvosnál voltam, április elején volt egy alap labor, amiben érdemi eltérés nem volt, és egy hasi UH, ami szintén rendben volt. Illetve februárban jártam endokrinológusnál, de csak TSH szintet néztek, épp a határon voltam, nem foglalkoztak vele.

Valaki volt már így? Kiderült, hogy mi okozza a panaszait?

máj. 19. 17:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!