Mikor múlik el a láz és a forróságérzet?
Voltam fülészeten, mert azt hittem begyulladt, de az orvos mondta, hogy semmi probléma, menjek fogászatra, hátha a fogammal van a gond.
Pénteken már éreztem, hogy nem vagyok jól. Hétvégén rám tört a szédülés és begyulladt a torkom is.
Hétfőn elmentem a fogászatra, ahol megröntgenezték a fogaimat. Az orvos azt mondta, hogy be van gyulladva és ki kell majd húzni, van alatta egy gennyzacskó, ami tele van baktériumokkal.
Kaptam antibiotikumot, de még mindig fáj picit a fejem a jobb oldalon, ahol a gyulladás van és forró.
Ma voltam ultrahang vizsgálaton is, más tünetek miatt, ahol kiderült, hogy a lépem kicsit nagyobb a kelleténél. Mondta a doki, hogy ez a fogam miatt van.
Vissza menjek a fogászatra, vagy még várjak, hátha lecsillapodik ez a forróság érzet?
Esténként hőemelkedésem is volt, 38 fokot mért a lázmérő. Már nem tudom mit tehetnék, minden nap muszáj bevennem láz- és fájdalomcsillapítót.
Van valakinek ötlete, hogy mi segíthetne még? Vissza menjek az orvoshoz?
( Bocsánat a helyesírási hibákért. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!