Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez lehet ALS?

Szerintetek ez lehet ALS?

Figyelt kérdés

Pár hete azt erzem, hogy az izmaim gyengek, foleg a labamban, pedig nem vegeztem komolyabb fizikai terhelest. Egyre nehezebben kelek ki az agybol es egyre tobbet fekszem. Azt erzem hogy a testem teljesen ki van merulve. Eddig semmi komolyabb betegsegem nem volt, magneziumot is gyakran szedek, vervetelen is voltam, de minden rendben van. Egyelore nem okoz bajt mozogni a mindennapokban, de sajnos elegge hipohonder vagyok, es hajlamos vagyok erre raparazni. Szerintetek leehtseges, hogy ALS-ben szenvedek?

22/F

aug. 18. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
aug. 18. 15:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Miert zarnad ki? Rakerestem a tunetekre es magamra ismerek bennuk.
aug. 18. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, de ha ennyire rossz, akkor menj el orvoshoz.
aug. 18. 15:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Pontositsnek, nem izomgyengesegem van (tehat ugyan azt az erokifejtest tudom nyujtani mint eddig), inkabb izomfaradtsagot mondanek. Foleg a combomban fordul elo, akarmikor allok azt erzem inkabb le kene ulnom.
aug. 18. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkát végzel, vagy nap közben, munkán kívül is ilyen?

Hány kg vagy? magasság?

aug. 18. 15:41
 6/11 A kérdező kommentje:

Ulomunkat vegzek, egesz nap erzem hogy faradtak a labizmaim, illetve par napja vegeztem egy rovid kis labedzest, es azota izomlazam is van az egesz also testemben, pedig tenyleg nem volt hosszu.

73kg vagyok es 181 centi. Sportos alkat, eddig semmilyen betegsegem nem volt. Ez most ilyen 2 hete tart kb, elotte semmi hasonlo.

aug. 18. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kimerültél a melegtől vagy akármi...a semmiről ne egy ritka betegséget képzelj már be.
aug. 18. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Iszol eleget?
aug. 18. 16:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen iszok, az utobbi idoben megjobban odafigyelek ra, nagyon stresszes idoszakom van most, es ez a hipohonderseg megjobban ratesz, lehet ahhoz is koze van.
aug. 18. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát gondolom attól lesz.
aug. 18. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!