Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség lehet az alsó...

Milyen betegség lehet az alsó szomszédnak?

Figyelt kérdés
40es nő, nagyon büdös a szája, de annyira mintha meghalt volna a gyomrában egy állat 3 hete. Nincs annyira elhízva viszont arányában eszméletlenül nagy tokája van. A teste is büdös, nagyon izzadtság szaga van mindig. Van a közelben egy hormonbolt, ott látom sokszor. Elméje elborult, nagyon agresszív. Nem dolgozik semmit, egész nap otthon van. Vese dialízis lehet?
aug. 6. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi az a "Hormonbolt"????
aug. 6. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Pajzsmirigy túlműködés.

És mellette igénytelen is.

aug. 6. 18:08
 3/8 A kérdező kommentje:

"Mi az a "Hormonbolt"???"

Nemtudom, sosem voltam bent, ez van rá kiírva. Ha tippelnem kéne akkor szerintem hormonokat lehet kapni :D

aug. 6. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Add már meg a hormonbolt címét, vennék vékonyító és izmosító hormont.
aug. 6. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

4.

Hormnokat itthon "boltban" csak gyógyszertárban lehet venni receptre.

Valamit félreolvastál.

aug. 6. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem szedette le soha a fogkövét és fogínygyulladást csinált. Fekélyesedik a foghúsa.

Volt egy baratnőm, annak a férje mikor hazajött és én náluk voltam, eszméletlen, én ültem a tévé előtt a szoffán, ami a bejárattól vagy 10 méterre volt es a ferje szólt mikor belépett szia es en ereztem a fekalia szagot az ajtóból!

Es folyton olyan volt a szájszaga evés utan is ontotta maga körül! Nagyon sajnáltam a baratnőmet h ezzel kell lefeküdjön. De azóta elvaltak vagy 20 éve már és a baratnőm szerzett egy gazdag norvég pasit, azzal házas 17 éve!

Az exferjet lattam egy arab nővel azzal hazasodott es csinalt annak 1 gyereket, most az szagolja!

A baratnőm meselte annak idejen, hogy ez hazas egy arab nővel, de aztan lattam is. Amúgy egy munkakerülő volt, nem tudom h hogyan allt össze vele muszlim nő de mindegy.

Lehet a szomszednőd szkizofren valami elmebaja van!

aug. 6. 18:45
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
83%
Egy csomó minden lehet a baja. Lehet rákos, lehet pajzsmirigy probléma, bár alapból nem okoz ez ilyen szagot, de ki tudja, vagy iszik és tályogos a nyelőcsöve. Lehet reflux, de lehet az is , amit #6 ír, a fogkő vagy fogágyi problémák, nem mos fogat, stb.
aug. 6. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

Volt egy tanárom, a harmadik padsorban el lehetett ájulni tőle.

Neki nem zárt a gyomorszáj izma. Vagy ilyesmi.

aug. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!