Milyen betegség lehet az alsó szomszédnak?
Pajzsmirigy túlműködés.
És mellette igénytelen is.
"Mi az a "Hormonbolt"???"
Nemtudom, sosem voltam bent, ez van rá kiírva. Ha tippelnem kéne akkor szerintem hormonokat lehet kapni :D
4.
Hormnokat itthon "boltban" csak gyógyszertárban lehet venni receptre.
Valamit félreolvastál.
Szerintem nem szedette le soha a fogkövét és fogínygyulladást csinált. Fekélyesedik a foghúsa.
Volt egy baratnőm, annak a férje mikor hazajött és én náluk voltam, eszméletlen, én ültem a tévé előtt a szoffán, ami a bejárattól vagy 10 méterre volt es a ferje szólt mikor belépett szia es en ereztem a fekalia szagot az ajtóból!
Es folyton olyan volt a szájszaga evés utan is ontotta maga körül! Nagyon sajnáltam a baratnőmet h ezzel kell lefeküdjön. De azóta elvaltak vagy 20 éve már és a baratnőm szerzett egy gazdag norvég pasit, azzal házas 17 éve!
Az exferjet lattam egy arab nővel azzal hazasodott es csinalt annak 1 gyereket, most az szagolja!
A baratnőm meselte annak idejen, hogy ez hazas egy arab nővel, de aztan lattam is. Amúgy egy munkakerülő volt, nem tudom h hogyan allt össze vele muszlim nő de mindegy.
Lehet a szomszednőd szkizofren valami elmebaja van!
Volt egy tanárom, a harmadik padsorban el lehetett ájulni tőle.
Neki nem zárt a gyomorszáj izma. Vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!