Volt már hasonló problémája valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy valamilyen oknál fogva a (vigyázz, undi rész jön!!!!) ---> a székletem zöld.
Alapból nem érzem magam betegnek, a közérzetem tökéletes, de megilletődtem.
Menstruálok is közben.
Pár napja jöttünk haza a nyaralásból, ott kezdtünk el életmódot váltani, azóta rengeteg zöldséget eszek, de nem leveleseket. (Szokásos paradicsom, uborka félék stb.) Azóta először fordult elő zöld széklet, de mint mondtam, nem fáj semmim, jól vagyok.
Természetesen már kértem időpontot az orvoshoz, csak az időpontig szeretnék picit megnyugodni, mert nagyon bepánikoltam.
Köszönöm ha válaszolsz és nem hülyézel le! :(
aug. 3. 09:09
1/4 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: 4-5 nappal ezelőtt ettünk elég sok pesztós dolgot, arra gyanakodtam, de nem kellett volna annak előbb megmutatkoznia?
aug. 3. 09:12
2/4 anonim válasza:
Simán a megváltozott táplálkozás keretében bevitt sok zöldség megfestette a székletedet. Teljesen normális dolog hisz ugyanaz jön ki amit be is viszel.
3/4 anonim válasza:
Én ügy tudom a zöld színű széklet epeváladék, ebbe az irányba is kutakodhatsz.
4/4 Senior Séf válasza:
Most váltottál étrendet,így az élő zöld növényi rostok bontásáért felelős bélbaktériumok még nincsenek a topon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!