Mit tennél ha ezt a választ kapnád?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nem győzök orvost keresni mert egyik betegségből ki se gyógyul és ott a másik.
Világosan megmondta a doktornő akkor is szedje ha már jobban érzi magát mert több idő kell mire kiváltja ténylegesen a hatását.
Hetek óta itthon van betegállományban és ma közölte nem szedi tovább. Hasonló betegség miatt egész januárban itthon volt.
Én mindent intézek a kettőnk életében, itthon is csakhogy neki jó legyen.
júl. 29. 23:00
1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy vagy szedi vagy nem tartod el tovább. Olyan, mintha nem is akarna jobban lenni..
2/6 A kérdező kommentje:
Január végén az orvos konkrét vérvételt kért, hogy április végén kontrollra menjen vissza a kért friss vérvétellel. Oda se mentünk el. Pedig mondtam. Minden orvoshoz igyekszem elkísérni.
júl. 29. 23:14
3/6 anonim válasza:
Ezek alapján nincs meg az akaratereje a gyógyulásnak. Kell egy komoly beszélgetés nektek. Mondd meg neki, h te így érzel és vagy elmegy orvoshoz, vagy amerre lát.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Nagyon úgy néz ki, hogy jó neki betegen ülni otthon kényelmesen, amíg te eltartod. Az is lehet hogy nem is beteg igazán.
5/6 anonim válasza:
Felelőtlen ostoba liba.
Megmondanám, hogy én normális emberrel szeretnék párkapcsolatban élni, nem egy ilyen ostobával.
Magyarul szakítanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!