Egy szakember tudna, az alábbi vizsgálatokra valós őszinte választ adni? Mit jelentenek az alábbi vizsgálatok eredményei? Darun dolgozom, ahhoz az adatok.
Figyelt kérdés
Státusz
sat: 98%
Ergometria: a terghelést a max fr mehaladdása miatt megszakítottuk.
elért maixmsi teljesitmény? 128W/ 93%/
elért maixmsli fr: 189/mn 134 %
Elért maximsi RR: 187/106 hgmm
EKG eltérés: V3 ban o,9 mmes, V4 ben 1,4 mmes, V5 ben 1,5 mmes, V6 ban
alapgörbéhez képest 1,2 mmes,, lassan ascendáló STD. 3 perc alatt szünt.
Panasz: nem kisérte.
Vélemény: Jó fizikai terhelhetõség mellett a lateráls falra pozitiv terhelés
A betegemnek a Holtervizsgálata elkészült. Holteren 1471 db VEs, St szakaszon
pathológisé eltérése nem volt
júl. 21. 11:39
2/11 anonim válasza:
Javaslom fordulj szakemberhez! Nagyon rossz helyen vagy itt...
3/11 anonim válasza:
Mondjuk ahhoz, aki ezt a vizsgálatot csinálta, az eredményt kiadta. Szívesen.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem kellene gúnyolódni! Én szakorvosra gondoltam, és gondolok a válasz adásra.A szakorvos aki kiadta ezeket az eredményeket, semmit nem mondott. Csak annyit hogy ezzel menjek vissza az üzemorvoshoz. Aki szabadságát tölti. Ezért vagyok kíváncsi a szakvéleményre a feltett eredményeimről.
júl. 21. 13:32
5/11 anonim válasza:
4. Nem gunyolódunk, de itt tényleg nincsenek szakorvosok!! Ez egy anonim netes oldal ahova bárki regisztrálhat és bárki válaszolhat bármit akármelyik kérdésre!
Szóval itt nem fogsz kapni szakvéleményt!
6/11 A kérdező kommentje:
Egészség - betegség portálon vagyok ezen a portálokon szoktak szakszerű válaszokat adni.
júl. 21. 15:08
7/11 anonim válasza:
Gyakorikerdeseken vagy, itt hiaba varsz szakmai valaszt. Vagy ha irok neked valami blablat, azzal, h orvos vagyok, elhiszed?
8/11 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem korábban láttam hogy mások is kértek hasonló ügyben választ az adataira, amit megosztott. Olvasni is lehetett a válaszokat, amelyek biztos hogy szakorvosoktól kaptak.
júl. 21. 16:20
10/11 anonim válasza:
Jaja. Szakértőt ne keverj fotelszakértővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!