Hol van olyan 4D Uh-os vizsgálat Bp. -en, ahol genetikai Uh-t is csinálnak egyben, tehát maximálisan hozzáértő szakemberek, orvosok végzik a vizsgálatot és mikor érdemes ilyenre menni?
www.4dgenesis.hu
Én itt voltam, nagyon meg voltam elégedve velük. Több mint egy órán át vizsgáltak, jól megnézték a babát minden irányból :)
Ha mozizni szeretnél, akkor 24-29.hétig érdemes, mert akkor már jó dagi a babácska.
Viszont én voltam a 14. és a 19.héten is 4D vizsgálaton, ha esetleg beteg lenne a baba, akkor még lehet "cselekedni"..
Szerencsére nem így lett, gyönyörű 26 napos babám van :)
BUÉK!!!
Én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban voltam. Dr. Hajdú Krisztina orvos genetikus végezte az 4D UH-t, és pluszban még megnézte az összes eddigi eredményünket is. Nagyon alapos és kedves ember, s nem mellesleg az ország legjobb genetikusai közé tartozik.
S hogy mikor érdemes? Azt'szem genetikait a 12., 18. és 28. hét környékén végeznek. A 28. héten már a baba is szép csinos. Talán akkor érdemesebb leginkább. Bár ha gond van, csak a 24. hétig lehet dönteni a baba sorsa felől, s éppen ezért mi a 19. héten voltunk. Az ára kicsit borsosnak tűnhet, 14000 forint, de számunkra abszolút megérte. Készült film is és fényképeket is kaptunk. :)
Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum
1125 Budapest, Istenhegyi út 29-31.
Tel.: (+36 1) 224-5442, (+36 1) 224-5443
Fax: (+36 1) 224-5445
E-mail: info@gendiagnosztika.hu
Csak be kellett volna ütnöd a keresőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!