Reflux okoz el nem múló köhögést és torokköszörülést? (hónapok óta, plusz hörghurutom is volt) ez miatt fokozódik?
Figyelt kérdés
júl. 22. 21:47
11/12 anonim válasza:
Sajnos én a teáknak nem tudok ellent mondani! És ebben a melegben a szénsavas ásványvizet is vedelem! Próbáld ki hogy veszel háztartási kekszet és minden nap megeszel belőle pár szemet! Az is jó savlekötő
12/12 Margoca19 válasza:
Igen okoz köhögést mivel a sav irritálja a nyálkahártyát nem okoskodni akarok inkább tapasztalat mert én is refluxos vagyok kerüld a savas zsíros fűszeres ételeket próbáld meg lugositani a szervezeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!