Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyomozok többi lent?

Nyomozok többi lent?

Figyelt kérdés
Kaptam egy epilepsziás nagyrohamot. A kórházban nem mutatott ki semmi anyagot a vérvétel. Az a gyanúm hogy Haloperidolt tettek az italomba. Attól elvileg lehet rosszul lenni. Aki ismeri ezt a szert mesélne róla? Tudom hogy több doboz Haloperidol volt azon a helyen ahol ez történt. Azóta nem volt rohamom.
júl. 21. 15:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Tudom ez nem segit rajtam hisz diagnózisnak beirták az epilepsziát. De kérlek irjatok.
júl. 21. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a gyanút az orvosoknak kellene mondanod, illetve a rendőrségnek. Gyógyszertúladagolás sok mindent okozhat, valameddig pedig kimutatható vérből is, de nem írtad mikor történt.
júl. 21. 15:53
 3/13 anonim ***** válasza:

Haloperidoltol siman nem kaphatsz ha jol tudom epilepsziat, az pont leallit mindent kb, ha csak nem kavarjak mas szerrel. En quetiapine-t szedtem, meg aripirazole-t a legmagasabb adagon azonnal, semmi nem tortent. Egyebkent ha legalis/illegalis szert raknak bele az italodba, azt is ki tudjak szurni, ha negativ akkor kerhetsz vagy csinalnak tobbszoroset.

Egy dolog lehet, ha designer drog volt, es nem ismerik azt a pszichotrop anyagot, ez lehet. Tobb doboz haloperidolban szerintem... mas volt ha bulika volt. Ami okozhat nagyon valoszinuen az a clozapine tuladagolas vagy alig tuladagolas. Meg a haloperidol utan olyan cseszett hulye vagy mint egy salata, es kb 5 nap mire kijossz belole. Ha van diagnozisod barmi masra, akkor azzal tudadagolhattak volna ha beszereztek, de a vervetel nem mutatott semmit.

Vagy designer drogi vagy valami mas csak azt gondolod haloperidol. Vagy tenyleg epilepszias vagy/lettel, es ez az elso.

A haloperidol raadasul vizben, kolaban barmiben nem oldodik alapformaban. A tobbi az csepp, de azt is megszuri a maj, meg latnad hogy valami szutymalek van benne. Ha masba rakjak bele akkor mar serulni fog a molekula es nem lesz olyan, plusz kimutatna a vervetel is.

Szerintem ez az elso rohamod. Maga a haloperidol nem oldodik vizben.

júl. 21. 16:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor passz. Csak az furi mindenkinek hogy azóta sem ismétlődött.
júl. 21. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Leirnad milyen fajta epilepszias rohamod volt? Mi tortent, mit ereztel, stb..
júl. 21. 16:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Ittam fél liter vizet. Aztán elkezdtem takaritani. Semmi előjel nem volt. Hirtelen estem össze. Grand mal roham volt. Súlyos agyrázkódást kaptam. Sokáig zavart voltam utána.
júl. 21. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi az a grand mal
júl. 21. 16:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyroham, amikor totál eszméletlenül rángatózol.
júl. 21. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Oke, utana mi tortent?
júl. 21. 16:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Kórház
júl. 21. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!