Nyomozok többi lent?
Haloperidoltol siman nem kaphatsz ha jol tudom epilepsziat, az pont leallit mindent kb, ha csak nem kavarjak mas szerrel. En quetiapine-t szedtem, meg aripirazole-t a legmagasabb adagon azonnal, semmi nem tortent. Egyebkent ha legalis/illegalis szert raknak bele az italodba, azt is ki tudjak szurni, ha negativ akkor kerhetsz vagy csinalnak tobbszoroset.
Egy dolog lehet, ha designer drog volt, es nem ismerik azt a pszichotrop anyagot, ez lehet. Tobb doboz haloperidolban szerintem... mas volt ha bulika volt. Ami okozhat nagyon valoszinuen az a clozapine tuladagolas vagy alig tuladagolas. Meg a haloperidol utan olyan cseszett hulye vagy mint egy salata, es kb 5 nap mire kijossz belole. Ha van diagnozisod barmi masra, akkor azzal tudadagolhattak volna ha beszereztek, de a vervetel nem mutatott semmit.
Vagy designer drogi vagy valami mas csak azt gondolod haloperidol. Vagy tenyleg epilepszias vagy/lettel, es ez az elso.
A haloperidol raadasul vizben, kolaban barmiben nem oldodik alapformaban. A tobbi az csepp, de azt is megszuri a maj, meg latnad hogy valami szutymalek van benne. Ha masba rakjak bele akkor mar serulni fog a molekula es nem lesz olyan, plusz kimutatna a vervetel is.
Szerintem ez az elso rohamod. Maga a haloperidol nem oldodik vizben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!