Roaccutan vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok, igen tudom csomo kerdes van ezzel kapcsolatban de meg szeretnem kerdezni hogy mi a tapasztalatotok ezzel a gyogyszerrel? Kamasz korban lany vagyok, es sajnos anyukam boret orokoltem, es ezt irta fel a bőrgyógyász, mivel nagyon durvan pattanasos az arcom, tele van gyulladt pattanasokkal, de az az erdekes, hogy csak az all vonalamban es az allamon, de ami van az nagyon durva. Kinez, ahogy kinez, persze kellemetlen, de nagyon nagyon faj, feszul, szur csip meg minden aludni es enni is nehezen tudok, a mosolygas is mar nehez, es egyszeruen nem tudom mit kezdjek vele, a gyogyszer ido mire elkezd hatni de annak azt hallottam durva mellek hatasai vannak, es ezt szeretnem kerdezni, hogy aki tud kerlek adjon tapasztalatot mivel elegge felek, de igy nem maradhat mert csunya is es nagyon fajdalmas is... a normalis valaszokat es tippeket elore is koszonom!♡júl. 21. 02:17
11/11 anonim válasza:
"Aha tehát 10-ből 7 pattanásos kamaszlányt endokrinológushoz kell küldeni mert természetellenes..."
Nem drága, a pattanasok teljesen természetesek ebben a korban és sehova nem kell menni.
De akinek annyira pattanasos az arca, hogy a Roaccutan felmerül, ami nem 10-ből 7, hanem kb. 100-ból 1 eset, annak bizony egy normális hormonális kivizsgálás kell, nem az egyszerűbb, de annál károsabb Roaccutan.
Roaccutan mellé ugyanis alap a fogamzásgátló is, így már rögtön 2 ágyúval lövünk a szerencsétlen verébre.
Nem csak a maját, hanem a menstruációs ciklusat is tönkrevagjuk a hiú kislanynak, aki egy vérvételtől fél, de súlyos gyógyszerek bekapkodásától nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!