Medinac gyógyszer aknés arcra, és hátra? Egynél több kúra?
Sziasztok!
Olyan 7-8 éve szedtem roaccutant, le is tisztította a bőröm de nem teljesen! Voltam bőrgyógyásznál múlthéten, és a Medinac gyógyszert javasolta.
Mondta valakinek elég egy kúra, de valakinek meg kettő-három is kell.
Van olyan itt akinek egynél több kúrát kellett csinálni?
Még az arcom nem is olyan durva, de a hátam nagyon idegesít, hogy aknés/pattanásos.
28/F
A Roaccutan egy elég tré gyógyszer, ami tönkre is vágja a szervezetedet. Ahelyett, hogy az alap problémádat kezelné.
Keress meg egy endokrinólógust, és kérj inzulinvizsgálatot. Több mint esélyes 99,9% hogy nem jó az inzulintermelésed (nem cukor). Majd ő ad rá normális gyógyszert és elfelejtheted az aknékat.
IR egyik legjellemzőbb tünete az akne, mennél jobban mész bele az IR-be, és erősődik meg benned, annál több gondod lesz az aknékkal.
Ezzel egyidejüleg egy jó kozmetikushoz 3-4 hetente kéne járnod. A Roaccutant meg elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!