Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyugtató után mennyi idővel...

Nyugtató után mennyi idővel később fogyaszthatnék alkoholt?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt 10-kor vettem be 0.5 mg nyugtatót. Nem fogyasztom rendszeresen, hosszú idő után ez volt az első alkalom.

Ma viszont lenne egy összejövetel amire már elég rég óta vártam, kis iszogatás. Természetesen csak söröznék, tömény kizárva. Ennyi idő elteltével a fáradékonyságon kívűl, lehet még gond?

júl. 19. 19:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Rendes bőséges étkezés is megtörtént!
júl. 19. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
🥲😶😔
júl. 19. 19:16
 3/5 Mad Max2 ***** válasza:
0%

Amugy ha a terápiás adagot szeded amit az orvos írt ki akkor semmit nem hata pia a nyugtatóra

Hidd el tudom évek óta szedek frontint és piálok is meleltte.

Akik ugymond, nyugtatóra isznak és emiatt rosszul lesznek, bekábulnak azok kb rengeteg nyugtatóra isznak sokat!

0.5 mg nyugibogyóra megiszol pár sört, semmi bajod nem lesz, nem leszel se kábultabb, se részegebb.

júl. 19. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, orvos írta ki de nem szedtem korábban, csak ma nagyon rám jött a szorongás beszedtem egyet, de nem is igazán éreztem semmi hatást. De ez már lassan 11 órája volt.
júl. 19. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell alkoholt fogyasztani vagy el kell menni egy gyógyszergyári kutatóhelyre, ahol az acetaldehid és az adott gyógyszer reakciójának biológiai hatását vizsgálják és te leszel az önkéntes kísérleti egér....
júl. 19. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!