Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek cukorbeteg? Sokszor...

Lehetek cukorbeteg? Sokszor fogyasztok cukrosat, sosincs tőle semmi bajom, szénhidrátot is eleget. Ha esetleg cukros lennék akkor rosszul lennék tőle nem? (1es számú cukorbetegségre gyanakszom)

Figyelt kérdés
18/L, illetve ti hogyan jöttetek rá, hogy cukorbetegek lehettek? Mik voltak a tünetek?

júl. 14. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű 18 évesen. IR-t nem csinálnak államiban, csak magánban.
júl. 14. 17:19
 12/15 Senior Séf ***** válasza:
76%
A cukorbetegséget "a csendes gyilkosnak" is aposztrofálják. Ugyanis amíg qurvanagy baj nincs, addig jószerivel észrevehetetlen.
júl. 14. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdemes esetleg szorongásra/depresszióra is gyanakodni. Tévhit hogy a depressziós ember boldogtalan és hasonlók. Nekem is mindenféle anyagcsere problémáim, bőrproblémáim és egyebek voltak a depresszió miatt. Amióta kezeltetem magam, azóta ezek mind megszűntek
júl. 16. 09:27
 14/15 karikaslany válasza:
Szerintem nem nyugodtan fogyaszd ezeket :)
aug. 14. 00:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nyugodtan fogyaszd ezeket :)

Szerintem is. Legfeljebb elpatkolsz, az meg hol érdekli karikaslanyt?

aug. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!