Lehetek cukorbeteg? Sokszor fogyasztok cukrosat, sosincs tőle semmi bajom, szénhidrátot is eleget. Ha esetleg cukros lennék akkor rosszul lennék tőle nem? (1es számú cukorbetegségre gyanakszom)
Figyelt kérdés
18/L, illetve ti hogyan jöttetek rá, hogy cukorbetegek lehettek? Mik voltak a tünetek?júl. 14. 13:55
11/15 anonim válasza:
Nem valószínű 18 évesen. IR-t nem csinálnak államiban, csak magánban.
12/15 Senior Séf válasza:
A cukorbetegséget "a csendes gyilkosnak" is aposztrofálják. Ugyanis amíg qurvanagy baj nincs, addig jószerivel észrevehetetlen.
13/15 anonim válasza:
Érdemes esetleg szorongásra/depresszióra is gyanakodni. Tévhit hogy a depressziós ember boldogtalan és hasonlók. Nekem is mindenféle anyagcsere problémáim, bőrproblémáim és egyebek voltak a depresszió miatt. Amióta kezeltetem magam, azóta ezek mind megszűntek
14/15 karikaslany válasza:
Szerintem nem nyugodtan fogyaszd ezeket :)
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem nyugodtan fogyaszd ezeket :)
Szerintem is. Legfeljebb elpatkolsz, az meg hol érdekli karikaslanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!