Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a reggeli cukrom 6 és 7...

Ha a reggeli cukrom 6 és 7 között van, de máskor jó, és 30 éves vagyok,egy deka felesleg sincs rajtam,akkor ez 1es vagy 2es típusú cukorbetegség lehet?

Figyelt kérdés
Nem iszom sokat,sőt inkább keveset, nem szédelgek,semmi tünetem nincs. Csak az éhgyomri cukor.

2021. aug. 29. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ez sok, 6 alatt kellene lenni. Éhgyomorra mérték? Nem szabad előtte sem enni sem inni. Az is lehet, hogy ideges voltál, olyankor felmegy. Érdemes vércukormérőt venni, a cukor alattomos betegség. Diétával karban tartható, de nagyon oda kell figyelni.
2021. aug. 29. 14:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Éhgyomorra mérték,először 6,2,másodszor 5,7. Mértem otthon is a legkevesebb volt 5,4,de inkább 6 felett szokott lenni kicsivel. A ketogén diéta jó lenne rá,de csak a 2esre, az 1es típusura nem. Voltam dietetikusnál,ő is ezt mondta,hogy lehet h ideges voltam. De minden nap ideges lennénk? Amugy ideges típus vagyok,hamar felkapom a vizet sok mindenen csak nem mutatom. Az étkezésre mostanában tény h nem figyelek,de nassolni,gyorskaját enni nem szoktam.
2021. aug. 29. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előjel lehet.
2021. aug. 29. 14:44
 4/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Fel szoktál ébredni éjjel 2 tájban?
2021. aug. 29. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az étrend titka, hogy rendszeresnek kell lennie. Soha nem szabad nagyon megéhezni, napjában többször (kb. 5-ször) kell enni, de nem túl sokat, és a fehér kenyér helyett barnát. Tudom, aki dolgozik, nagyon nehéz ezt betartani. Mikor dolgoztam, szinte egész nap nem ettem, csak este, mikor hazaértem. Szerencsém volt, nem ártott meg, de másnak nem ajánlom. A fenti étrendet a férjemnél alkalmaztam, nála bevált. Azért nem ártana kivizsgáltatni magad. Javulást!
2021. aug. 29. 15:49
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
6,2 az semmi, ha máskor rendben van. Ez lehet amiatt is, mert előző nap későn este ettél pl., vagy idegesség, stressz, de ez nem rossz érték, figyelgetni kell és ennyi.
2021. aug. 29. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
4es igen! Nem minden éjjel de gyakran. Nem éhségre vagy ilyesmi,csak hallgatozni,hogy kislányom alszik-e.
2021. aug. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!