Vannak itt olyan vegánok, akiknek volt vagy lett valamilyen betegsége, ami miatt majdnem vagy fel kellett hagynia a vegánsággal? Hogyan oldottátok meg?
Mindegy, hogy a kutyaszar melyik végébe harapunk, így is úgy is szaros lesz a szánk széle. Minden étrendnek megvannak a maga buktatói. Együnk húst? Együnk,hiszen szükség van állati fehérjékre. Csakhogy az összes kereskedelemben kapható hús növekedési hormonokkal, antibiotikummal, stresszoldó nyugtatókkal teletömött vacak. A húskészítmények meg kemikáliákkal (ízfokozó, állományjavító, tömegnövelő, tartósító) ehetővé ügyeskedett, emberbe nem való, élelmiszernek látszó tárgyak. Együnk növényt? Természetesen, hiszen a táplálkozásunk alapja növényi eredetű. Csak nem gabonákra, meg az élelmiszer által belénk lapátolt agyonfinomított cuccokra lenne szükségünk, hanem valódi tápanyagokra, és növényi rostokra. Természetesen itt is látni kell,hogy kereskedelemben kapható növények beltartalmi értéke, vitamin- illetve ásványi anyag tartalma jószerivel 0, cserébe viszont nyakig van növényvédő toxinokkal.
Ami az áteresztő bél szindrómát illeti, az élelmiszeripar ajándéka, ma csendesen lappangó népbetegség, rengeteg mentális betegség és az ÖSSZES autoimmun folyamat előszobája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!