Mitől lehet ez a szédülés érzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20/F
Történt olyan hogy feküdtem és egyszer csak annyira elkezdtem szédülni hogy az nem volt emberi…Elmúlt.. Azután azt hiszem pár napja megint elkapott és utána egy nap akár 2x is! Azután már ez az erős szédülés nem jött elő. De azóta meg maradt egy szédülés imbolygás érzés és hányinger..Fura érzés, nehéz le írni nagyon! Mintha szédülnék nehezek lennének a szemeim! Vérvételen voltam azt mondták semmi baj! Vérnyomást is mérte házi orvos azt mondta tökéletes..De már 1 hónapja tart:( Mitől lehet ez???
júl. 8. 12:27
1/8 anonim válasza:
Olyan bagatell dolgoktól is lehet hogy nem írsz elég folyadékot.
Ha meg neurologia is rendben talal, siman lehet psziches
3/8 anonim válasza:
Barmi, levegőtlenség viz enzim hiánya ártalmasakat eszel iszol pl energidrink sok olajos , pirulák oltások ...
4/8 anonim válasza:
Ilyen melegbe időnként én is megszédülök mert kókadok.
Mennyi vizet iszol?
5/8 anonim válasza:
A jelenlegihez hasonló meleg, kánikula esetén reflexesen kitágulnak a vérerek és a vér eloszlásának megváltozása okozhat ilyen kellemetlen tüneteket.
7/8 anonim válasza:
Hőguta első kezdetleges jelei lehetnek a szédülések ha nem hidratálod és hűtöd a szervezeted, így jelzi a test hogy ki van merülve. Szóval ha kibillenési problémáid vannak, az az első hogy több vizet iszol.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát olvastam itt mindenki kommentjét de azóta sem múlt el nyílván voltam orvosnál aki vérnyomást mért azt mondta rendben van! Elküldött vérvételre és pisi mintát kellet adni azt mondtak azzal is minden rendben! Nem tudom nyaki probléma lehetne-e vagy szemek vagy tényleg nem tudom de május 14. Nem most volt azóta úgy kelek úgy fekszek 🙂
aug. 8. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!