Kettő hete történt velem olyan, hogy fel ébredésemkor annyira szédültem, hogy nem tudtam ki kelni az ágyból de azóta is ha balra és jobbra fordulok szédülök mi lehet ennek az oka?
Kb az összes létező betegségnek tünete a szédülés így nehéz megmondani.
Az viszont furcsa, hogy majd 1 hónapra kaptál időpontot vérvételre. Nálunk max 5 napot kell várni.
Az a baj, hogy a doki sem tudtam meg mondani :(
Igen sajnos Heves megyében eléggé rossz az egészségügy
Meg mondta, hogy igyak kávét amit eddig nem ittam és most (32 évesen) szokjak rá?!
A vérnyomásod rendben van? Mennyi szokott lenni alapjáraton? Már csak azért is kérdezem, mert ha a doki azt javasolta, hogy igyál kávét , akkor valószínűnek tartom, hogy alacsony.
Sajnos nem csak Heves megyében rossz az egészségügy. Itt Budapesten is ugyan ez a helyzet, hogy egy hónapot kell várni a labor időpontra. De összeségében az egész egészségügy haldoklik, megyétől függetlenül. Khhhöm…akarom mondani vármegye.
Ma nézte eléggé alacsony 118/85 volt de alapján 125-126-127-128 körül szokott mozogni
Igen sajnos észre vettem, hogy Budapesten sem egyszerű, nekem megye marad már a vármegye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!