Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikolok, már sokadszorra...

Mildred kérdése:

Pánikolok, már sokadszorra jelzett a vérnyomásmérő szabálytalan szívritmust,mi lesz így?

Figyelt kérdés
Szorongok,frontint szoktam bevenni, mérem a vérnyomásomat mégjobban szorongok, főleg,hogy napi 1x 2x biztosan kijelez, kérdeztünk egy kardiologust azt mondta szedjek magnéziumot,keszult ekg is elteres nelkul. Mit jelez ez folyton ??

júl. 5. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Beszélsz, nevetsz, másképp lélegzel mérés közben? Esetleg mozogsz, nincs megtámasztva a hátad karod? Leér a talpad a földre?
júl. 5. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért nem kell mérni ezekkel a szarokkal. Hány éves vagy? Van valamilyen betegséged?

Ha nincs, dobd el azt a szart és élj.

júl. 5. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Akárhogyan mérem kijelez, igaz most már egyre ritkábban. Néha érzem,hogy gyorsabb a pulzus azután megnyugszom más ritmusba kezd ,lassabban .
júl. 5. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges vagyok amikor mérem,talán ez is lehet az ok.
júl. 5. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Csak azért van rajta ilyen jelzés, hogy drágábban tudják eladni, de belül kb. egy random generátor dönti el, hogy ma jelez-e szívritmuszavart.
júl. 5. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A stressz miatt szabálytalanul ver a szíved. Ezt kijelzi a vérnyomásmérő. Az os lehetne, hogy nem csak a stressz miatt van a szabálytalan szívritmus, hanem veszélyes szervi probléma is állhat a háttérben, de a te esetedben ennek kozárására ekg készült.

Ettől a stressz nem múlt el, az általa okozott egyenetlen szívverés se múlt el, amit a készülék továbbra is kijelez.

A szorongásod kezelni kéne, mert hosszú távon okozhat problémákat. Ha jól értem a kérdésben írtakat, az kizárható, hogy jelenleg a szívritmusod miatt aggódnod kéne.

júl. 5. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért hagyod hogy egy szaros kütyü irányítsa az életedet?

Ez csak a gyártók forgalmazók haszna, érdeke.

Neked mi hasznod ebből?

Az, hogy bejelez, te meg bepánikolsz.

Nekem is szarul megy a szivem, harmincöt éve, (nem ennyi vagyok, sokkal több, csak később alakult ki), és megtanultam leszarni.

Majd ráérek aggódni ha sehogyse ver a szívem. Arról meg úgyse nagyon fogok tudni.

júl. 7. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!