Ki lehet-e gyógyulni a 2-es típusú diabéteszből?
Figyelt kérdés
2015-ben lett nálam meg állapítva a 2-es típusú diabétesz. 2019-ig nagyjából rendben is voltam. Aztán 2019 áprilisában 24 mmol/l vércukorszinttel kórházba kerültem. Majd 2020 január végén ismét 22 mmol/l vércukorszinttel kórházba kerültem. Azóta nagyjából stagnál. De most az elmúlt két hónapban. Ritkán mérek kirívóan magas vércukorszintet. Általában 4.1 és 6.9 között mozog a vércukorszintem. Most. ma este 18 óra 45 perc magaságában 4.8 mmol/l vércukorszintet mértem. Ma reggel pedig 5.2 mmol/l volt a vércukorszintem. Ennek ellenére a házi orvosom szedeti velem a 2 X 1 - 1000 MG-os Metfogamát. Ez most jó hir? Vagy rossz hír? Az utobbi két jónapban egyetlen egyszer volt 10.8 mmol/l a vércukorszintem, és kétszer volt 8 mmol/l felet. De szinte mindig 4.0 - 7.0 mmol/l között van. Mint írtam most este 18 óra 45 perc magaságában 4.8 mmol/l volt. Kinek mi a véleménye? Most cukor beteg vagyok még? Vagy már meggyógyultam? Vagy most mi van? Vagy csak a 2 X 1 - 1000 MG Metfogama gyógyszer dolgozik bennem?jún. 29. 19:10
11/11 A kérdező kommentje:
6-osnak! A szövödmények már meg vannak! Perifériás vérkeringési problémák, nehezen gyógyuló sebek, magas vérnyomás, homályos látás, elhízás, és még sorolhatnám!
júl. 4. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!