Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van most covid?

Van most covid?

Figyelt kérdés
Magyarországon?

jún. 17. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Szerinted kit érdekel ez már? Én pont tök náthás vagyok, de eszembe se jutott ez a baromság.
jún. 17. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Ez olyan mint a nátha, mindig lesz már.
jún. 17. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Kutyát nem érdekli már a kovid.
jún. 17. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Putyin beadta az ellenszert.

Na várjunkcsak.

jún. 17. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Sose volt...
jún. 18. 01:28
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
5: Akkor mibe haltak bele az emberek, például Olaszországban?🤔 Csak azt ne mondd, hogy a pánikba!🤦‍♂️
jún. 22. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Éppen most kaptam el, immáron harmadik alkalommal. Köhögök, folyik az orrom és lázas vagyok. Teszteltem magamat, pozitív lett. Szerdánál előbb biztos nem megyek be dolgozni.

Amúgy nem Magyarországon élek, hanem Hollandiában, ha ez lényeges.

jún. 23. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

6: Ha megnézed ezt, rájöhetsz:

[link]

(A teszt is kamu, csak szólok.)

jún. 27. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

8: Ja persze! Az 5G terjesztette a vírust, és az 5G betegítette meg az olaszokat úgy, hogy megteltek a kórházak. Remélem, csak trollkodsz, mert ha tényleg elhiszed ezt a hülyeséget, akkor súlyos gondok vannak nálad a gépezetben!

A teszt meg hogy lenne kamu? Többször is teszteltem magamat megfázva, köhögve, szipogva, és csomószor negatív eredményt kaptam. Mindössze azon bizonyos három alkalommal lett pozitív.

jún. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!