Lehet a stressz az oka, hogy lassan 13 napja megy a hasam?
Eleinte napi 8-10 alkalommal (kb 4 napig volt ez), most már azért csak napi 1*, de még nem jött helyre teljesen... Már van azért úgy, hogy egész jó, nem teljesen híg, de azért még nem az igazi. Szén tablettát szedtem rá, ami elszínezte, de amikor kimegy a szervezetemből, az is teljesen rendben van. Nem véres, nem fogytam, nem puffadok, nincs hányingerem, csak simán megy(remélem csak ment🙏) a hasam, néha volt alhasi görcsöm, de azt be tudtam, hogy miután elkezdett menni a hasam, rá 2 napja jött meg...)
Egyedüli plusz tünet néha fejfájás és orrfolyás volt, de az meg szerintem az allergia miatt. Az étvágyam rendben van.
Mostanában érzem azt(kb 2 napja), mintha izomlázam lenne belül alul oldalt a hasamnál.
Nem tudok mire gondolni, csak arra, hogy a stressz okozhatja, mert március 22-én elvesztettem a munkámat, a nyakamon van az esküvőm, és ez az egész március 31.-én kezdődött.
Jelenleg (mai napon) elkezdtem szedni Mikrobiom Komplexen, hátha segít.
"Mostanában érzem azt(kb 2 napja), mintha izomlázam lenne belül alul oldalt a hasamnál."
Melyik oldalon?
Láz, hányinger, egyéb?
Volt-e hasi műtéted valamikor?
Mielőbb menj el olyan orvoshoz, aki megvizsgál!
Nőgyógyászhoz is menj el, nézze meg, nincs-e arrafelé valami gond.
Jobbulást!
Kedves válaszoló!
Bal oldalon fájt, hasi műtétem volt, mégpedig egy petefészek ciszta műtétem, és ott, bal oldalon csonkolták is a petefészkemet. Október végén voltam nőgyógyászaton ahol mindent rendben talált a doktornő, volt hüvelyi UH is, januárban pedig mammográfián voltam ahol szintén rendben volt minden.
Lázam nem volt és nincs is szerencsére, nem puffadok, a széklet egyszer sem volt véres, hányingerem nem volt, csak pár alkalommal fejfájás, illetve vagy háromszor volt alhasi görcs, mint egy enyhe menzis görcs. Most a gyógyszernek hála már megszűnt a hasmenés, ma voltam mosdóban és VÉGRE TELJESEN NORMÁLIS VOLT! 🙏 Étvágyam rendben volt/van, csak nem mertem úgy enni, hogy ne keljen rohanni, de attól még lett volna étvágyam.
Mielőtt hívtam az orvost, Clarexet illetve Lopediumot szedtem ami nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!