Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van még COVID ?

Van még COVID ?

Figyelt kérdés
kell még félni a fertőzéstől? tahókám olyan vidáman köhécselt ma az ALDI ban! eszébe nem jutott a pofája elé tenni a kezét!

máj. 9. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Nincs és nem is volt. :)
máj. 9. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"Megszelidült". A nagy nagy többség immunrendszere már felismeri, még ha nem oltott akkor is.
máj. 9. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 akkor volt kollégám miben halt meg? Balázs Fecó, Kóbor János Bergendy István,Böröndi Tamás miben haltak meg?
máj. 9. 22:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Csollány Szilveszter?
máj. 9. 22:39
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Kedves kérdező!

Influenzában.

máj. 9. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Sógornőm is covidban, ismerőseim közül 3-an.
máj. 9. 22:42
 7/12 anonim válasza:
100%
Van. Csak nyálimmunitás alakult ki.
máj. 9. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Nyájimmunitás.

máj. 9. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Van, de mindegy egyéb más is, lehet influenza, vagy influenzaszerű megbetegedés, egyéb felsőlégúti betegség, stb.
máj. 10. 07:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, csak nem az eredeti törzs, hanem annak mutálódott változatai. Mi a feleségemmel a 4. Pfizer oltás után 1 hónappal estünk át az első covid fertőzésen. Egészen veszélytelennek tűnt, csak orr- és fejüregi nyálkahártya duzzanat volt hőemelkedés nélkül. A feleségem tesztelte nyálteszttel, pozitív volt az eredmény. Én nem teszteltem, de mi más lehetett volna ? Idén januárban hasonló történt, feleségem tesztelte, pozitív lett. Én nem teszteltem, hiszen mi más lehetett volna ? Egy hónapra rá tüdőembóliám lett, visszahoztak a halál széléről. A vonatkozó szakirodalom sokat ír a covid fertőzést követő tüdőembóliáról.
máj. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!