2/15 anonim válasza:
Covid nem ment sehova, csak lecsengett.
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy lehet akkor pozitív covid teszt?
2024. márc. 25. 14:14
4/15 anonim válasza:
Sosem volt , sosem lesz . Meghűlés kimerülés virágporok okozzák, az allandó orrfolyás a savas egyoldalu cukros és főtt sült ételek tejtermék miatt, ezert is betegek a óvodai iskolai menzások .
5/15 anonim válasza:
#3 ne foglalkozz elsővel meg négyessel, gondolom a laposföldben is hisznek, meg abban, hogy a vakcina megcsippelt mindenkit.
6/15 anonim válasza:
A vakcinába többen haltak bele, károsodtak be, mint az állítólagos kovidba. Én nem oltattam be magam, nem ültem otthon,mégsem haltak meg. Van aki két oltással, karanténnal elhunyt. Akkor valami nem stimmelt ugye?
7/15 anonim válasza:
#6 tehát ha te nem oltattad be magad és nem lett semmi bajod, illetve az, hogy "van aki" két oltást kapott és meghalt az alátámasztja az érvelésed? Komolyan kérdezem.
8/15 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek!
2024. márc. 25. 15:32
10/15 A kérdező kommentje:
Mi az a lecsengés?
2024. márc. 25. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!