Miért csak az oviban köhög?
Múlthéten szerdán szóltak, hogy ne vigyem a fiam csütörtök péntek mert köhög. Itthon maradt persze de egyet nem köhögött minden túlzás nélkül.
Hétfőn már ment és megint szóltak. Kedden semmi baja nem volt majd tegnap (szerdán) azt mondták kénytelenek most már szólni mert tarthatatlan a köhögése.
Minden fricska nélkül én azt sem tudom megmondani, hogy hurutos vagy száraz mert itthon egyszer sem hallom, se éjjel se nappal. Pedig ugrál motorozik futkos pörög ezerrel.
Nyilván arcon csapásként ért a kijelentésük és egyből mondtam, hogy itthon semmi baja, persze néztek rám hülyén.
Itthon tartom mert szerencsére itthon a pici úgyhogy könnyebb a dolgom viszont szeretném ha tudnák, hogy nincs igazuk csak nem akarom, hogy utána meg menjen sunyiskodás meg a pampogás.
Létezik, hogy valami ott ennyire irritálja és köhög? Komolyan már nem tudom mit csináljak, hogy ne nézzük hülyének egymást.
10-es:
Tudod mit mondok?
Hazudnak, ott se köhög, azért nem készítenek róla felvételt! Szomorú, de az lehet, amit 1-es írt: le akarják passzolni a gyereket, mert kevesebb gyerek, kevesebb meló - ugyanannyi fizetésért.
Egyébként megértem azt is, amit mondotok a nevelőkről. Nálunk 2 éve van nyitva a bölcsi, fiatal nevelőkkel. Itt is divat volt az elején oda-vissza mondogatni, hogy tünete van a gyereknek. A sokadik ilyen után viszont behívtuk a gyerekorvost is, mert neki is gyanús lett, hogy a gyerek a rendelőben már nem tünetel. Pláne, hogy a taknyos orrokat sem látta sosem, a tüdőben sem talált soha semmit.
Úgyhogy volt egy komoly elbeszélgetés a bölcsiben meg az oviban, azóta nincs visszaélés a taknyos orrokkal.
Most azzal próbálkoznak, hogy azok a szülők, akik “otthon vannak” (home office, terhesség, kisebb gyerek) vigyék haza délben a gyerekeket az ügyelet alatt. Nem tetszett nekik, hogy megmondtam, hogy nem fogjuk elhozni, csak mert itthonról dolgozik a férjem, pláne mert mire jön az ügyeleti idő, én régen nem leszek itthon, mert befektetnek szülni. Csak nem gondolják komolyan, hogy a férjem majd elmászkál itthonról munka közben és majd vigyáz rá helyettük, mikor amúgy dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!