Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár hete vagy hónapja fájnak...

Pár hete vagy hónapja fájnak a talpaim. Mik lehetnek ennek okai?

Figyelt kérdés

jún. 5. 11:24
 1/8 47. ***** válasza:
100%
Lúdtalp. Rossz tartás. Rossz cipő. Stb.
jún. 5. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Én magamról tudok nyilatkozni. Lúdtalpas vagyok, és ha nem hordom a lúdtalpbetétet, könnyen megfájdul a talpam és a bokám is, főleg tartós állás után.
jún. 5. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj el számítógépes talpvizsgálatra, egyedi talpbetétet csinálnak. Igaz elég drága, 20 ezer ft.

Ha nem használod, még jobban tönkre megy a lábad.

jún. 5. 12:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat! Jó, hogy írtátok, hogy azonnal cselekedni kell. Elmentem ma olyan egyedi talpbetétet csináltatni. Egy-két hét múlva készen lesz. Már nagyon várom!
jún. 5. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Eddig nem fájt? Mi volt a kiváltó oka, mi változott? Betét helyett inkább lábtorna, a betét nem fogja megoldani a problémát, olyan mint a mankó. De ha már csináltattál, akkor használd.de mellette kell a torna, meg ki kéne deríteni az okát.
jún. 6. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Pontos időpontot nem tudok felidézni azzal kapcsolatban, hogy mikortól kezdett fájni, ezért fogalmaztam úgy a kérdést, hogy egy-két hete vagy hónapja. Tehát körülbelül azóta fáj.

És igen, azelőtt sosem fájt!!!Mostanában viszont nagyon! Nem szeretnék ennél drasztikusabb jelzőket használni, de valójában azok jobban árnyalnák, hogy mennyire fáj.

Az egyénre készített talpbetétet tegnap megrendeltem.

Először arra gondoltam, hogy a fájdalom, amit érzek: izomláz, de most már tudom, hogy nem az és most már még jobban fáj.

Tornáztatni szoktam, de nem tudom, hogy mennyit kéne.

Túlterhelni se akarom.

Reumatológushoz már van időpontom.

Én is nagyon szeretném tudni, hogy mi a pontos oka.

Egyszer volt trombózisom. Nem mélyvénás. Amikor az a trombózis volt, akkor éreztem ehhez hasonló fájdalmat, de most sokkal erőteljesebben és sokkal nagyobb felületen érzem. Persze, nem azt mondom, hogy ez most trombózis, de érdekes módon ahhoz hasonló a fájdalom. Nem izomlázhoz hasonló.

jún. 6. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor mindenképpen vizsgáltasd ki, mert ez csak tünete valaminek
jún. 7. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, azon vagyok. Csak nem megy vmi gyorsan.
jún. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!