2 hónapja casting creme gloss feketeribizli festékkel lett festve a hajam. Hogy lehetnék sötétszőke hidrogén nélkül?
Ma Garnier Oliaval sötét szőkére akartam festeni a hajam, de csak a lenőtt tövet fogta be (eredetileg barna a hajam). A festett rész teljesen ledobta magáról a szőkét. Arra gondoltam várok még egy hónapot. akkor 3 hónapos lesz az előző festés, és megpróbálom még1szer az Oliát, hátha másodjára jobb lesz az eredmény, és addigra a régi festék is kimegy belőle.
Vagy vegyek egy hasonló szőke árnyalatú Castingot és inkább azzal próbáljam meg? Mit javasoltok? Köszi a segítséget előre is!
esetleg syoss világosítóval? vagy ezek csak festetlen hajra valók?
én a helyedben biztosan adnék nekik egy esélyt. itt a kérdések közt sokat olvashatsz róla
Az ilyen világosítók is szőkítőporok, csak speciálisak, amik egyben színeznek is. Sokan nem is tudják, mit csinálnak otthon a hajukkal, mert azt hiszik, minden dobozos cucc csak sima hajfesték...
A szőke festék a sötétebbre rákenve nem csinál semmit a hajjal, előbb meg kell szabadulni a sötétebb pigmentektől. Ha fodrászt nem akarod (márpedig a jó szakember úgy dolgozik, hogy az a hajnak a lehető legkíméletesebb legyen), akkor vannak otthoni praktikák ugyan, de ettől még nem garantált, hogy a haj nem fog sérülni, vagy nem lesz foltos, és a fodrásznak sokkal nehezebb lesz helyrehozni a hibát - már ha egyáltalán lehetséges.
Jól teszed, hogy fodrászhoz fordulsz. Ez a legjobb megoldás. Egyébként, syoss márkát szerintem ne...főleg szőkében. Utána néztem és sok kommentelő azt tapasztalta, hogy sárgás lett a haja vagy (ritkább esetben) nrm fogta be rendesen.
Én egy hete használtam először és utóljára. Nagyon elkezdett hullani a hajam tőle és sokan tapasztalták ugyan ezt.
Otthoni világosításra 2 módszert tudok ajánlani.
1. (Személyes tapasztalat)
Fodrászok is alkalmazzák ritkább esetben, ún. radírozás. Fodrász kellékes boltban vásárolható szökítő port kell samponba kevernni és azzal "megmosni" a hajat. Fél órát kell rajta hagyni majd lemosni. Nem sokat világosít, épp annyit, hogy rá lehessen feteni egy árnyalattal világosabb színt.
2. (Barátnőm használta)
Colour B4 Extra- DM-ben lehet venni. Leszedi a sötétebb színt, viszont kérdéses, hogy milyen lesz utána a haj színe. (Az eltávolítani kívánt hajfesték pigmentjeitől függően, na meg persze nincs 2 egyforma ember így változhat kinek-hogy reagál a haja.) viszont, (kizárólag színezővel) korrigálni lehet, csak oda kell figyelni, hogy milyen árnyalat mert a dobozon feltüntetettnél sötétebbre foghatja így érdemesebb pl. egy közép barnát választani ha valaki sötét barnát szeretne fekete leszedése után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!