Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni vastagbélgyull...

Mit lehet tenni vastagbélgyulladás ellen? Reggelente rossz csak amikor 4-5x kell mennem wc-re kezdetben kemény majd egyre hígabb a széklet.

Figyelt kérdés

Sajnos tükrözésen kimutatták, higy vastagbélgyulladasom van, adtak probiotikumot beszedtem, de sajnos nem lett jobb. Étrendben elhagytam egy csomó mindent pl glutén, alkohol, tejtermékek, de ígyse alakulok sajnos.

Tudtok ajánlani valamilyen megoldast erre?

jún. 2. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt orvos, aki pontosan ismeri a problémádat, vele kellene megbeszélned.
jún. 2. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mióta tart meg mi van a leleten?

Nem mindegy a vastagbélgyulladás oka sem...

jún. 2. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
vissza kell mennedorvoshoz
jún. 2. 20:05
 4/5 anonim válasza:

Szia, a vastagbélgyulladás (HA colitis ulcerosa-t állapítottak meg és ez nagyon fontos!), soha nem fog elmúlni! Ez ugyanis egy autoimmun betegség, ha kialakult, nem visszafordítható! Csinálhatsz bármit, próbálhatsz akármilyen diétát, ez már így marad, csak rossz és rosszabb állapotok vannak.

Jómagam bő 15 éve szenvedek benne, olyan nincs, amit ki ne próbáltam volna, tapasztalatból beszélek. Milyen gyógyszert szedsz rá folyamatosan?

júl. 26. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Azért ez a csak rossz és rosszabb nem feltétlenül igaz. Az sem, hogy a diéta nem számít. Nagyon egyénfüggő a dolog.
júl. 26. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!