Mit lehet tenni vastagbélgyulladás ellen? Reggelente rossz csak amikor 4-5x kell mennem wc-re kezdetben kemény majd egyre hígabb a széklet.
Sajnos tükrözésen kimutatták, higy vastagbélgyulladasom van, adtak probiotikumot beszedtem, de sajnos nem lett jobb. Étrendben elhagytam egy csomó mindent pl glutén, alkohol, tejtermékek, de ígyse alakulok sajnos.
Tudtok ajánlani valamilyen megoldast erre?
Pontosan mióta tart meg mi van a leleten?
Nem mindegy a vastagbélgyulladás oka sem...
Szia, a vastagbélgyulladás (HA colitis ulcerosa-t állapítottak meg és ez nagyon fontos!), soha nem fog elmúlni! Ez ugyanis egy autoimmun betegség, ha kialakult, nem visszafordítható! Csinálhatsz bármit, próbálhatsz akármilyen diétát, ez már így marad, csak rossz és rosszabb állapotok vannak.
Jómagam bő 15 éve szenvedek benne, olyan nincs, amit ki ne próbáltam volna, tapasztalatból beszélek. Milyen gyógyszert szedsz rá folyamatosan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!