Hülye kérdés de érdekel. A jóval testesebb, duci embereknek van emésztési problémájuk?
Kover voltam, aztan lefogytam.
Nem volt soha emesztesi problemam, azert hiztam el, mert zabaltam es keveset mozogtam :D
Es azert fogytam le, mert elkezdtem szamolni a kaloriakat es deficitbe kerultem.
Nem hülye kérdés, és igen, a kövér embereknek is lehetnek emésztési problémáik. Lehet, hogy épp egészségügyi okokból híztak meg, vagy egyszerűen nem zavarja őket a sok evésben az emésztési probléma, vagy akár gyógyszer mellékhatás is okozhat hízást.
Hajlamosak azt hinni az emberek, hogy aki beteg, akinek problémája van, az lefogy. De ez nem így van. Sajnos sokszor vezetnek a betegségek, egészségi problémák hízáshoz. Bizonyos szempontból ez még rosszabb, mert kevésbé feltételezik az illetőről, hogy baja van, hibáztatják, sztereotípiákkal szembesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!