A gastritis a tipikus hányás hasmenés ,vagy más vírus szövődménye?
Fogadok, emetofóbiás vagy te is. Én is szoktam félni, hogy elkapom.
Egyáltalán nem biztos elkapjátok, ez levegőben nem terjed, tárgyakon csak. De ha alaposan kezet mostok mindannyian, nem kapod el. Immunrendszer függő is ez. Van, aki fogékonyabb rá, van, aki kevésbé.
Az fix, hogy az idegességtől csak rosszabb lesz az egész. Akár be is beszélheted magadnak, hogy szarul leszel vagy valami.
Attól függ melyik vírus az, van amelyik jobban fertőz, van, amelyik kevésbé. A legtöbb amit tudsz csinálni, az tényleg az alapos kézmosás meleg vízzel minden evés előtt, ne nyúlkálj a szádhoz se. De hidd el tényleg minél jobban ráparázol, annál rosszabb.
Nyugtasson a gondolat, hogy felnőtteken ritkán jön ki az ilyen hányásosan, inkább hasmenés van egy pár napig.
Semmit nem jelent az, tényleg.
Múltkor párom ilyen beteg volt vagy 5 napig ment a buli neki. Se én, se a lakótársunk nem kaptam el tőle. Alaposan kezet mostunk, meg kesztyűvel fertőtlenítettem a mosdót. Pedig az tuti valami rota szerűség volt.
Most én voltam így otthon szüleimnél, egy 3-4 napig, senki nem kapta el se ők, se tesóm. Kezet mostam, nem tapogattam össze nagyon semmit.
Ha meg “csak” fosol, no para.
Azért csütörtök óta már lehetett volna valami nem?
El van különítve. Csak a szobájába van egesznap,néha pisil ,kakil,én fertőtlenítek és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!