Helicobater kezelés szükséges?
Figyelt kérdés
Tavaly ősz folyamán sok fájdalomcsillapítót és antibiotikumot szedtem,ugyanis az orvosok nem jöttek rá hogy vesekövem van. Januárban kezdődtek a gyomorproblémáim: gyomoreges, fájdalom emésztési zavarok. Székletből negatív lett a helicobater,majd a tükrözesen látszódott a gyomrom alján egy kis gyulladás. Eredményben szerepelt hogy helicobater pylori morpologiaju kórokozókat tudtunk kimautatni, de asszociáciált pangasztritis atrophia jelei nélkül.Az állapotom javult.Kaptam 2 hetes antibiotikum kúrát de sajnos most a 4. Napon abba kellett hagynom kiütések és gyomorgörcs miatt. Jövő hónapban kapok egy újat. Nagyon elvagyok keseredve és félek ettől a sok gyogyszertől. Nincs más lehetőség?2022. márc. 11. 11:11
1/5 anonim válasza:
Sajnos ezt a baktériumot csak antibiotikum kúrával lehet kiirtani. Még úgy is nehezen. Egyszerre kétféle erős antibiotikumot kellett rá szednem. Durva volt, de végigcsináltam. Sajnos ez a baktérium tud nagy galibákat okozni. Kitartást neked!
2/5 anonim válasza:
Nincs.
Bromi szr és fáj, meg kicsinálja a gyomrod, de másképp nem irtódik ki.
3/5 anonim válasza:
Penicillin érzékeny vagyok, és 6 hétig kellett szednem rá anno úgy, hogy mellé adták az allergia-elleni szereket. Kikészített, annyira durva tüneteket okozott, de így tudtak meggyógyítani. Kb. 25 évvel ezelőtt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is írt ki allergia gyógyszert az orvos. Megpróbálom vele szedni akkor. Már szedtem párszor antibiotikumot és semmi bajom nem volt. Valószínűleg itt az adaggal van gond, dehát kevesebb nem ér semmit.
2022. márc. 11. 14:30
5/5 anonim válasza:
Sikerült kiírtani a Helicobactert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!