Ez milyen "roham" lehetett?
23 éves nő vagyok, igen alacsony a vérnyomásom és ismerem a felállás utáni jelenséget, de most valami más volt és eléggé megijesztett.
Felálltam és éreztem, hogy elsötétül a világ viszont most nem múlt el ahogy szokott, hanem mire magamhoz tértem visszaültem az ágymra, rángatózott a testem, és miközben ez az egész tartott enyhe hallucinációm volt (kepek+hangok)
Ez csak a vérnyomás leesese volt vagy valami más?
Ezt azért érdemes lenne kivizsgálni.
Maga a jelenség, hogy felálláskor leesik a vérnyomás és az oxigénhiány miatt pillanatra megszédülsz/elsötétül a kép az normális jelenség viszont a hallucinációs társulat már nem az, mintahogy a test remegése sem.
Én a helyedben megemlíteném az orvosnak.
#2-es vagyok
Illetve annyival kijavítanám magam, hogy ha elvesztetted az eszméletedet akkor éppenséggel hallucinálhattál illetve remeghetett simán a tested. Ájulás után a test remegése egy darabig normális de ettől függetlenül érdemes orvosnak említést tenni róla.
Köszönöm a normális valaszt.
Nem tudom miert van lepontozva:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!