Nagyon náthás vagyok SOS mit tegyek?
Hétfőn még csak picit folyt
Az orrom kedden már durvább ma meg itt fekszem az ágyamban, rosszul vagyok, konnyezik a szemem és állandóan folyik az orrom. Pénteken már legalább olyan jól szeretnék lenni, hogy ne keljen 5 percenként fújogatni az orrom. Tudom, hogy erre nem lehetek hatással de kérlek segítsetek!!
Köszi!
Írjatok még!
Ha teheted minél gyorsabban kerülj be a házorvosodhoz egy kivizsgálásra, számolj be neki tüneteidről. Ha kell táppénzre kiír, ha súlyosak a tüneteid felírja a megfelelő gyógyszert számodra ami akár vényköteles is lehet és csak tőle tudod a vényt megkapni hozzá, hogy kiválthasd a patikában.
Nem árt ha viszel szájmaszkot, mai napig vannak olyan intézmények ahol bár a pácienseknek nem kötelező a viselete, de szerintem továbbra is erősen ajánlott. Az orvosok és asszisztenseik akár külön kérhetik is, hogy fogadás közben legalább ennyit tégy meg az ő védelmük érdekében, ha felső légúti betegésed van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!