Mitől lehet ez? Mi tévő legyek?
A testem különböző helyein véletlenszerű fájdalmak jelentkeznek. Szinte 90%-ban nyugalmi helyzet, legyen abból is akkor amikor inkább fekszem .
Hát, derék de leginkább mellkas / borda és has tájékon szokott jelentkezni. Nem tart sokáig 3-4 másodpercig de nagyon éles fájdalom. Voltam háziorvosnál, le sem tojt. Ki írt egy röntgenre és ennyi.
27 éves férfi vagyok, fizikailag viszonylag rendben vagyok. Edzek és normál fizikai munkát végzek.
Hogyan vagy merre indulhatnék el ha privátban gondolkodom? Sajnos nem vagyok milliárdos, de más választásom nincs mivel az orvosomat nem érdeklem.
Illetve van még egy olyan gondom, hogy fekszem, és mintha valaki a szívemre nehézkesen úgy a teljes testsulyával és megnyomná azt. Olyan mintha egy pillanatra leállna a szívem. Persze nem áll le, és konkrét szerintem ez fél másodpercig sem tart . Ez is nyugalmi állapotban jelentkezik inkább, de szokott mozgás közben is .
Nem igazán értem, hogy milyen fájdalom, ami neked van.
Ez saját példa, nálam edzés utáni nyújtás és magnézium szedése segített a naponta levő izomgörcsökön és húzódásokon. Nekem eléggé kötött az izomzatom alapjáraton is, naponta edzés nélkül is nyújtok azóta 10-20 percet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!