Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elrontott valamit a vírus?

Elrontott valamit a vírus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre szeretném leszögezni: megvannak az orvosi időpontjaim, de sajnos most csak államiba van lehetőségem menni, így sejthetitek, nem a közeljövőben((Gasztroshoz van időpontom március végére(január elején kértem), illetve vérvételre beutalóm.))...

Bővebben: december végén családilag beleszaladtunk a hányós vírusba. Az év végét lavórral töltöttük, még a szilveszteri lencse is elmaradt emiatt.

Mivel refluxom van, a betegség főképp savas tartalommal távozott.

Azóta mintha nem egészen jöttem volna rendbe.

A torkom kapar, éjszaka köhögök, bár ez biztosan a sav miatt van.

Az utóbbi 2 hétben többször is volt iszonyú erős migrénem, hol megy a hasam, hol nem, légszomjam van. A gyomrom/beleim szörnyen hangosak és minden reggelre borzasztóan felpuffadok. A gyomromban állandó teltségérzet. A testemben diszkomfort, általános rossz közérzet.

Az étkezésemre igyekszem figyelni, illetve a vírus után elkezdtem probiotikumot szedni, hogy hozza rendbe, ami "elszaródott", de ennek már 2 hónapja, és nem javul.

Van valami ötletetek, hogy mi lehet ez? A vírus összekócolt valamit?

tegnap 03:45
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vírusfertőzés után mire szedsz probiotikumot?
tegnap 07:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A háziorvosom javaslatára kezdtem el, ahogy ő fogalmazott, "azért, hogy helyreállítsa azokat a bélbaktériumokat, amik most erőszakosan megbetegedtek/meghaltak a vírustól".
tegnap 08:41
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
A vírusok nem támadnak meg baktériumokat, főleg bélben nem, azoknak nincs semmilyen anyagcseréjük sem.
ma 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!