Hanyas BMI-vel kerülnek be az anorexiások a pszichiátriára Magyarországon?
Figyelt kérdés
nov. 24. 14:50
1/6 anonim válasza:
A sote leírása alapján 15. A neten valahol 13-at olvastam. Gondolom, nem csak a BMI számít, hanem a hozzá társuló egészségi állapot, tünetek, és a gyógyulásra való nyitottság.
2/6 anonim válasza:
Ha gyógyulni akar, vagy a szülei komolyan veszik, akkor " jó" BMI vel is bekerülhet.
Más meg szenvedteti magát, vagy egy rakás idiótából áll a családja , akik, még ha menne is, lebeszélik.
3/6 anonim válasza:
Én benn vagyok a soten, szóval saját tapasztalatból tudom mondani hogy kb 13BMI alatt. A 31kg-s csajt 37kg-val már kiengedik.
4/6 A kérdező kommentje:
Azért elég durva. Nekem 15-ös BMI-vel a lépcsőn felmenni alig volt erőm.
nov. 25. 14:19
5/6 anonim válasza:
Egyéni különbségek. Én 15-ös BMI-vel egész jól voltam. Leszámítva, hogy volt egy időszak, amikor sokat görcsölt a kézfejem meg a lábfejem, de nem vagyok benne biztos, hogy amiatt volt. Meg én 2 év alatt fogytam le annyira, nyilván aki pár hét vagy hónap alatt fogy le olyan drasztikusan, jóval kevesebb kalória bevitel mellett, az rosszabbul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!