A magyarországi pszichiátriákon lehet a betegeken alsónemű?
Azt olvastam, hogy a világban van olyan hely, ahol nem.
Leginkább az érdekelne, hogy bugyi, alsónadrág lehet-e. És ha igen, az a sajátja-e vagy ott adnak. Ha ott adnak, milyet? De az is érdekel, hogy melltartó, trikó, zokni lehet-e és az milyen lehet, vagy ha ott adnak, milyet.
És ezen túl milyen a felsőruházat? Ott adnak vagy saját hálóruha vagy akár sima ruha? Milyen megengedett, és ha ott adnak, milyet adnak?
De ha nincs semmi, akkor mi van, ha valakinek erős a hüvelyváladéka vagy váratlanul jön meg a menstruációja vagy inkontinenciában szenved?
(Főleg Debrecen és Budapest érdekelne.)
Ez nem Amerikai horror story, ahol egyenhálóingben vannak az emberek.
Sima utcai ruhában, esetleg pizsiben lehetsz. Nem olyan horror mint a filmekben.
Mert pl. a debreceni oldalánál ezt írták:
" Betegfelvételt követően a „civil” ruházatot a központi ruhatárban kell elhelyezni. "
Ez alatt pontosan mit ért?
Azzal elég nehéz lenne megfojtani valakit :D
Elszomorítalak, nem fogsz látni fehérnemű nélküli embereket pszichiátrián.
Osztalyon? Persze. Zarton azt hiszem nem... voltam mar, de nem emlekszem. Max ha befosol meg ilyenek akkor kell szerintem.
De nalunk dzsungel volt. Egy terembe raktak a neurologiai meg pszichiatriai betegeket. Ami azert nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!