A barátnőmnek én vagyok az első és mégis nemi herpeszes lett elkaphatta volna mástól?
Sose volt herpeszem ezáltal kizártnak tartom hogy tőlem kaphatta volna el. De ha mégis mi már 2 éve együtt vagyunk és csak most jött ki rajta ez hogyan lehetséges?
El lehet kapni más módon is a herpeszt vagy csak is nemi érintkezés során?
Nyilván nem szeretnék vádaskodni, főleg nem most amikor láthatóan is megviselt, így hát meg se kérdeztem hogy lett volna neki valaki más akitől elkaphatta.
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy tudom hogy csak nemi úton terjed mivel maga a vírus csak rövid ideig marad életben a testnedveken kívül tehát nyilvános wc nél is van rá minimális esély de nagyon nagyon kevés
Tuti hogy Te voltál neki az első mindenben? Mert ezt a sz@rt egyszer elkapod az a szervezetében marad bár nem hiszem hogy az vigasztalna most hogy nem csalt meg
Mindenképp keress fel orvost lehet hogy nem is az
Herpes nem csak testi érintkezés útján jelenhet meg. Sajnos még mindig olyan csökött a társadalom, hogy a lelki okát kihagyja a képletből.
A herpesz egy elhatárolódást szimbolizál, ugyanis ez valami konfliktust jelent leki szinten. A herpes ha belobban elég csúf és fájdalmas, nedves folyadékkal telt hólyagocskák vannak a felszínén, undort kelt, mintha azt az üzenetet hordozná, ne érj hozzám. A másik a fajdalom miatt, aki hordozza valójában megszabadul egy ideig a szexuális érintkezéstől.
7# "nekem attól lett hogy partnert váltottam, szakítottunk az exemmel és nem sokra rá mással voltam, szóval lehet hogy nálatok is benne van a pakliban hogy vagy a csajszi csalt meg vagy te csaltad meg őt és úgy kapta el"
Ez alapján két konfliktust is jelezhet a megjelenő herpes. Elszakadás, elválás az expartnertől azért általában nem stresszmentes egy szakítás és veszteség érzést hordoz. Írod nem sokká rá mással voltam... A tested jelezte, hogy ez neked még nem jó, korai, sietteted amit nem lehet. Az exeddel való kapcsolati veszteségeket kellett volna meggyászolni. Mindenkinek megvan az ideje a sírásnak és a nevetésnek is. Ha figyelmen kívül hagyod magad a tested betegséggel jelez, lázad! Mondhatni a kapkodással megerőszakolod saját magad. Értem, hogy a korábbi veszteséget, fájdalmat így akarod a tudatalattidba elfojtani. De ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!