Az autizmus spektrum zavar hogy hat ki negatívan az emberi élet minden területére?
Tehát hogy nullaként szánalmas szerencsétlenként pechesként gyámoltalan gyáva félénk kisebbségi komplexusos skatulyába voltam bele szorítva végig az életemben még napjainkban is.
Meg mindenhez segítség kell emberi közösségbe az alkalmazkodás és beilleszkedés sohasem sikerült nem ment számomra tanulási nehézségeim is voltak buktam is kétszer.
Szia!
Autista vagyok, és sorozatos stressz ért, aminek hatására úgy beszéltem egy ismerősömmel, hogy végül megszakította a kapcsolatot.
Határozd el, hogy többé nem leszel gyámoltalan, gyáva. Törj ki a skatulyából. Fog növekedni a bátorságod, ha alkalmazod.
Bár az is igaz, hogy az autizmus és a gyávaság nagyon nem ugyanaz.
Ha súlyos szorongásaid vannak, azt kezeltesd, mert abból nem lehet csak akarattal kijönni. De az is lehet, hogy nincsenek ilyenjeid, csak a környezeted el akarta veled hitetni, hogy kis szerencsétlen vagy. Utóbbi esetben az akaraterő csodákat fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!