Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki autista például példának...

Aki autista például példának okáért az érezheti így úgy hogy nem tud felnőni és örökké gyerekek marad valamiért valami miatt!?

Figyelt kérdés

Én valahogyan még mindig ezt érzem.

Pedig már túl vagyok a harmincon.

Még mindig a szüleim jelentik a biztos támaszt.

Én csekkeket mindent ön magamról gondoskodni nem bírnám nem tudnék azt érzem komolyan tényleg mindent ami az emberi életemmel együtt jár:-(:-s

2023. dec. 24. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem úgy.
2023. dec. 24. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Én meg igen.
2023. dec. 24. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Vannak ilyen letapadások, hogy egy kellemes helyzetet egy autista szeretne kiterjeszteni és állandósítani. De tudomásul kell venni, hogy megnőttél, és a bújócska sem neked való már, mert nem férsz be a komód alá, ahová 2 évesen szívesen bújtál el. Önneveléssel sokmindenre rá lehet venni magadat. AZ ember sokmindent kibír, ne mond azt, hogy nem bírnád. Majd ha a szüleid meghalnak, muszáj lesz neked csinálni. Menni fog!
2023. dec. 24. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Amennyit baztattak és csesztettek nem vágyok emberi közösségbe eljárni rendszeresen soha többet ebben az emberi életben.
2023. dec. 24. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Mert a szüleid nem tanítottak meg erre.

Évekig nekem kellett befizetnem a csekkeket, így tudom, hogy hogy lehet. De ma már csoportos átutalással fizetem a számláimat.

Ügyintézéskor köszönsz, elmondod, hogy ki vagy, és mit szeretnél. Nem bonyolult!

2023. dec. 26. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak kapaszkodási pontok, a világ bonyolult, gyors, változik, megbízhatatlan, félelmetes kilépni, szóval teljesen jogos, amit írsz. Ne gondold, higy egy neurotipikus emberben nincs ilyen para, én szerintem utoljára 30 éve fizettem csekket be, még iskolában, szóval pl az nekem is para. Vagy anyámék fizették a rezsit, vagy férjem (én is dolgozom, ez a munkamegosztás), így fogalmam sincs hogyan kell.
jan. 3. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

előfordul... talán nem is olyan ritka.

én is így érzek, pedig teljesen önálló vagyok, inkább én szoktam segíteni anyukámnak.

jan. 3. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyjából az 1000. egyforma kérdésed. Már a legelsőnél leírtuk, hogy ezzel szakemberhez kell forduljál. Vannak erre szakosodott intézmények, szakemberek akik felnőtt kori autizmussal foglalkoznak. El kell oda menni és ott segítenek érdemben.
jan. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!