Amikor gyerekek voltatok a mesében kinek szurkoltatok? A gonosznak vagy a jónak? Én valamiért mindig a gonosznak. Szerintetek ez miért volt?
Figyelt kérdés
persze csak a sima mesékben, a japánban, pl a dragonbólban mindig gokunak ahogy a narutóban narutónak...2013. máj. 1. 22:15
1/4 anonim válasza:
Általában a gonoszoknak pedig tudtam hogy úgyis vesztenek. De a jók olyan idegesítőek tudtak lenni, a gonoszakat jobban bírtam:D
2/4 anonim válasza:
Változó :D
A Dragon Ball-ban például Blue Tábornoknak szurkoltam (de még Songoku ellen is :D) és egy cseppet se örültem amikor Topájpáj megölte :D
3/4 anonim válasza:
Mindig a jóknak. :D Most már kicsit változó, habár egy sorozatban szurkoltam a gonosznak, és a végére jó lett. :D
Nem tudom, miért a gonosznak szurkoltál, én azért nem, mert olyan tulajdonságaik voltak: gonoszak, másokat bántani akartak, megölni, átvenni a világ felett az uralmat, gátlástalanok voltak...
4/4 anonim válasza:
Általában gonoszaknak. Rendesen sírtam az Oroszlánkirályon, amikor Zordon meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!