Mitől lehet? Tegnap reggel óta fáj a bal vádlim. Főleg ha járok vagy ha a lábfejem mozgatom és megfeszül. Mintha húzná a görcs. Semmi megerőltető nem csináltam, azt hittem mára elmúlik. Nincs bedagadva.
Figyelt kérdés
jan. 16. 05:27
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy 6 hónapja fogamzásgátlót szedek és csináltatott vérvétlet előtte a doki.
jan. 16. 05:34
2/3 anonim válasza:
Akkor elkaptam tőled, mert nekem is ez van.
3/3 anonim válasza:
nekem is hasonló a problémám, de nekem a bal térdem fáj és onnan húzodik le és fel a fájdalom. Lehet a csípőből kiinduló fájdalom is. Valószínűleg a tél miatt kevesebbet mozog az ember, vagy a téli csizmák, bakkancsok, a jeges úton való óvatos de megváltozott járás miatt, illetve a frontok miatt is..Ezek persze a legbanálisabb okok. Figyeld, hogy nem-e dagad ilyesmi és ha nem múlik el akkor mutasd meg a háziorvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!