Mért lehet megdagadva a bal Nyirokcsomóm egy éve? Többi lent!
KB egy éve vettem észre, hogy naponta bedagad a nyirokcsomóm, fáj a torkom stb. Ez egy kis idő múlva el is tünt gyógyszerek hatására, de maga a csomó azóta sem. Elmentem fül-orrgégészhez aki gyorsan lezárta a dolgot... Szerinte a nyirokcsomóm hegesen gyógyult és ennyi. A problémám azóta is fent áll. Minden nap, naponta többször dagad meg, majd csak kitapintható, végül teljesen visszamegy a nyakamon a csomó, majd kezdődik az egész elölről... A környezetétől jól elválasztható a csomó , lehet vele úgymond játszani, jobbra balra tologatni. Ez fájdalommentes. A helyzet azonban kezd aggasztani. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Mi lehet ez?
Ui:van egy minimális macska szőr allergiám és több macskám.. Esetleg ez?
A méretváltoztatástól arra gyanakszom, hogy szűr valamit.. De mit? Illetve csak a bal oldalon?
Látatlanban diagnosztizálni: sarlatánság.
Házidoki fogalma ismerős?
Keresd a legközelebbit.
Bár, ha a kérdező egy évig halogatta, nem szivesen teszem, kénytelen vagyok megvédeni őt.
Bizony magyas szintű egészségügyi ellátásunk közepette akár egy hónap is lehet az időpont kérése és a tényleges ellátás közt a laborban!
Nem csak az ő lakóhelyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!