Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Arcon lévő perioralis dermatit...

Arcon lévő perioralis dermatitisre napfény ellen csak a fényvédő arc krém jó vagy a naptej is működhet?

Figyelt kérdés

jan. 5. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, kimutatja, s ha pozitív, akkor elég sok antibiotikumot kell majd szednek, s savcsökkentőt, de legalább végleges a megoldás. Addig ne szedj antihisztamint, antibiotikumot, ne kenjed semmiféle szteroiddal az arcodat, ne szedj szteroidot, sem savcsökkentő gyógyszert mert hamis eredményt kapsz.

Sok sikert kívánok!

jan. 14. 12:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Azt nem tudtam hogy előtte mar az arcot se szabad kenni

Ma még bekentem akkor mától nem kenem

Szerda reggel kell mennem 8ra

Ha negatív lenne a teszt akkor hova érdemes tovább menni milyen vizsgálat szükséges ?:(

jan. 15. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
jan. 17. 18:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Kiderült ez az időpont a laktózra lett kérve mert akkoriban egy magan orvos arra gyanakodott (negatív lett)

De van több fele teszt is

De az értékeléskor beszéltem az orvossal és azt mondta fölösleges lenne olyan ki légzéses tesztre mennem ami a fertőzést nézi mert az nem okoz kiütést

jan. 17. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
A betegeink fele pozitív helicobakterre. Ha azt megoldás, a kiütés is megszűnik. Nem tudok többet segíteni, sajnálom.
jan. 18. 09:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez az orvos buta volt

Én meg hülye hogy hittem neki mert utána olvastam neten és én tudtam jól valóban okoz kiuteseket a helicobacter fertőzés

Szerinted a gyógyszertári teszt az megbízható?

jan. 19. 12:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mi gasztróra küldjük a betegeket. Egy próbát megér....de mit csinálsz, ha pozitív? S ha negatív? Ez így nem megoldás egyik esetre sem.
jan. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!