Létezik olyan fényvédő, ami nem ragad felvitel után?
Akinek szüksége lenne rá:
- férfi, aki alapból nem szereti a kenceficéket,
- fizikai munkát végez, tehát jó lenne, ha nem ragadna bele a fűrészpor a krémtől zsíros, fénylő bőrébe.
Van olyan (lehetőleg 50 faktoros) fényvédő, ami gyorsan felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzést? (Én nőként is szívesebben használnék olyat.)
Egy kicsit tudnád pontosítani, kérlek? :)
Megnéztem a honlapon, de elég sokféle saját márkás és gyereknek való van.
Bocsi, nem DM hanem Rossmann. Sun ózon kids anti Sand 50
Akkor arcra Revox, amit írtunk, testre pedig spray változat. Azok nem ragadnak és gyors a felvitel. Pl. Rituals, Douglas Sun Spray SPF50.
Tapasztalataim szerint a férfiak nem szeretik órákig kencézni magukat, így ha ragad egy ápoló termék az nagyrészt aztért van, mert nem masszírozzák elég ideig a bőrbe, hogy felszívódjon. A napozó termékeknek, fényvédőknek sajnos minimális ragacsosságra szükség van a formulázáshoz, illetve maga miatt az SPF összetevő miatt. Ezek után sosem lesz, a matt, hamvas barack bőr érzet. Leheletnyi hintőport, porpúdert alkalmazzatok még utána a komfortosabb érzetért.
Nekem ez vált be arcra: La Roche-Posay Anthelios XL Mattító Hatású Napvédő Gél-krém SPF50+
Kicsit gyorsan kell vele dolgozni, mert egyből beszippantja a bőr és mattra szárad. Nőként nyáron csak ezt tudom elviselni az arcomon, mert utálom ha fényes diszkógömb a fejem és irritálja a szemem egy napkrém.
Az ára 7-8 ezer ft. körül mozog, de ki lehet fogni jó akciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!